Tiny Adventures, Teambuilding Online
Tiny Adventures, Teambuilding Online

Tiny Adventures, Teambuilding Online

Tiny Adventures

Ons samenwerkingsspel Tiny Adventures biedt het team het plezier en de dynamiek van het samen bezig zijn. Het is een positieve activiteit om de kracht van het team te versterken. Dat gebeurt op twee manieren: door het plezier in het spel én door de reflectie na afloop.

Wat is het?
Tiny Adventures is een verhaal dat je samen beleeft. Iedere speler neemt een rol op zich en speelt een bepaald karakter. Het is vergelijkbaar met het lezen van een boek waarin je zelf bepaalt wat de hoofdpersoon doet.
Onder leiding van de spelleider (Kristian) doorloopt het team een avontuur. Hij treedt daarbij op als verteller en schetst de wereld waarin het verhaal zich afspeelt.
Het doel van Tiny Adventures is plezier hebben en alle obstakels onderweg zijn er om het verhaal spannender te maken. Succes gegarandeerd, maar … alleen samen kun je het doel bereiken!

Spelen van het spel
Het spel wordt gespeeld via Zoom. Iedere deelnemer speelt vanaf een eigen computer en locatie. De bijeenkomst (spel + nabespreking) duurt ongeveer 3 uur. Kristian en Esther begeleiden de bijeenkomst samen, ieder vanuit hun eigen professie. Kristian is de spelleider (Game Master), Esther is de teamcoach.

Tijdens het spelen van het spel
Je gaat op een heel andere manier met elkaar om.
De spelleider biedt een duidelijk kader.
De samenwerking in deze groep kan niet fout gaan.

Nabespreking en reflectie
Onder leiding van Esther bespreekt het team hoe de onderlinge samenwerking is verlopen. Dat doen we door stil te staan bij de mooiste momenten in het spel, zowel voor ieder persoonlijk als voor het team. Daarna kijken we naar het verband tussen de samenwerking in het spel en die in de dagelijkse praktijk. Die link is vaak verrassend helder! Het geeft inzicht, energie en openheid.

Resultaat
Je hebt een leuke tijd samen.
Je leert elkaar beter kennen.
Je doet verrassende inzichten op over jezelf, je teamgenoten en het samenwerken.
Het team wint aan duidelijkheid en daadkracht.