Moordklanten
Moordklanten

Moordklanten

Hoe kan het nog beter en leuker.

Moordklanten

Een workshop die je inspireert om positief kritisch te kijken naar je gedrag in het dagelijks contact met de klant. Je merkt dan hoe belangrijk jouw bijdrage is en hoe je een positieve invloed kunt hebben op de situatie.
Gedrag beïnvloedt gedrag: hoe jij je gedraagt heeft invloed op het gedrag van de klant, en andersom. In de workshop ervaar je hoe jij met jouw gedrag de situaties kunt sturen, waardoor de gesprekken makkelijker en plezieriger verlopen én je resultaat behaalt. Voor de klant, jezelf en de organisatie.

Met een film als voorbeeld en een uitdagende oefening ervaar je hoe je dat kunt toepassen. De toon van de workshop is luchtig en op een plezierige manier confronterend.

Moordklanten: het Vervolg

In de workshop ‘Moordklanten’ zie en bespreek je welke invloed jouw gedrag heeft op het gedrag van de klant. In het vervolg gaat het om het bewust kiezen van je eigen gedrag, ook in lastige situaties.

We werken met de praktijk van alle dag en oefenen hoe je de overstap maakt van tegenwerkend naar samenwerkend gedrag. En hoe je je klant daarin meeneemt!

Resultaat

  • Je (her)kent de interactiepatronen in communicatie.
  • Je kunt met jouw gedrag de situaties sturen.
  • Je weet hoe je uit het spel van ‘aanval – verdedigen’ blijft.
  • Je houdt de regie over het gesprek.

Daardoor worden de gesprekken met de klant professioneler, duidelijker, plezieriger én je behaalt resultaat. Zowel voor de klant, als voor jezelf en je organisatie.

Van doen leer je het meest

Met plezier, lef en aandacht creëren we een setting waarin je veilig en gefocust leert. We werken in dit dagdeel met trainer en acteur; dit werkt het effectiefst, want, van doen leer je het meest!