Moedige Gesprekken

Maak van een moeilijk gesprek een moedig gesprek

Moedige gesprekken

Je bent veel en vaak in gesprek met anderen. Soms zijn die gesprekken moeilijk, omdat de situatie lastig is, de klant ingewikkeld doet, je collega er anders over denkt of je medewerker zich aangevallen voelt. Het is aan jou om deze gesprekken aan te gaan; moedig!

Een praktische workshop voor professionals
In de workshop “Moedige gesprekken”, ervaar je hoe je van een moeilijk gesprek een moedig gesprek kunt maken. Je krijgt tips en feedback die je helpen de regie over het gesprek te behouden en daarmee je doel te bereiken. 
Soms is een praktische tip de eye-opener, vaak is er moed voor nodig om het gesprek aan te gaan. Beide leer je in de workshop. Het resultaat is dat je met meer rust en zelfvertrouwen deze gesprekken aangaat en bereikt wat je wilt.
De workshop is bedoeld voor professionals, die in hun werk al de nodige training en ervaring in gesprekstechnieken hebben opgedaan.

Werkwijze
Ik begeleid de workshop samen met een professionele trainingsacteur. Je brengt een eigen situatie in en krijgt professioneel tegenspel op jouw niveau. De feedback die je krijgt van de acteur en van mij is opbouwend en praktisch.